Gastoudergezin het Lieveheersbeestje Odillya Denekamp Hovenierstr. 49 Deventer. Tel:0570614842 info@peuteradvies.nl

Recenties

Soms krijg je als gastgezin een hele leuke bijzondere recentie, die willen we u niet onthouden.

"Mijn kinderen vragen regelmatig wanneer ze weer naar Odillya mogen. Hoe fijn wanneer je weet dat de kinderen met plezier naar hun gastouder gaan! Odillya is een ontzettend flexibele gastouder waar je zelden hoort dat iets niet mogelijk is wat betreft opvangmogelijkheden. Odillya bootst zoveel mogelijk het normale huishouden na; geen gekke entertainment maar gewoon....boodschappen doen, samen binnen of buiten spelen, was ophangen, eten en drinken en stukjes fietsen...gewoon...."

Gemeende woorden!

groetjes Carola

 

Gedetacheerd i.v.m werk, ver weg van huis en vrienden, werden Odillya en Johan een huis en, belangrijker nog, een thuis in een stad die we niet kenden. Al bij de eerste kennismaking was onze Pluk aan het schaterlachen en knuffelen, en dat is niet meer veranderd. Onder de vertrouwde vleugels van Odillya kreeg ons kind alle liefde en aandacht die ze nodig had, en die ze volgens ons verdiende, om haar kattenkwaad te ontdekken, zonder dat daarbij de opvoeding uit het oog werd verloren. Odil is streng maar rechtvaardig en heeft een groot hart, misschien wel het grootste dat we ooit hebben ontmoet!

Liefs,

Jaap, Marjolein en Pluk

 

Deze is van december 2020 (anoniem gemaakt)

lieve odil anoniem
Pluk aan tafel pa

[PEUTERADVIES] [Ons gastgezin] [Waar wonen we?] [Opvoeden] [Recenties] [Spelletjes] [Kinder posters] [vragen?/ Faq] [Links] [Prijzen]

© Odillya en Johan 2007 -2021