Gastoudergezin het Lieveheersbeestje Odillya Denekamp Hovenierstr. 49 Deventer. Tel:0570614842 info@peuteradvies.nl

Ons gastgezin

Waarmee kunnen we u helpen?!

De opvang is bij ons thuis in de wijk de Hoven / Worp in Deventer. Onze tijden zijn van ongeveer 07.00 uur tot 19.00 uur. Samen met ons avondeten is vaak geen probleem en af en toe kan er ook overnacht worden. Bij uitzondering zijn we ook het weekend beschikbaar. Verder beschikken we over een mooie tuin en een grote serre waar de kinderen heerlijk kunnen vertoeven en spelen. We zijn aangesloten bij gastouderbureau 4 kids, maar als u een betere keuze hebt dan staan we daar open voor.

Uw kind is uw kostbaarste wat u hebt, vandaar dat u er van op aan moet kunnen dat we betrouwbaar zijn. “Klikt” het niet tussen ons dan beginnen we nergens aan en hebt u natuurlijk geen enkele verplichting.    

Mail ons als je meer wilt weten.

Naast informatie over ons gastgezin vindt u op deze site veel posters met en voor kinderen en hun ouders. Daarbij zijn ook veel dierenposters met hun jongen. Veel kijkplezier!

Vaak eten de kinderen gewoon met ons mee. Bij peuters is vaak zien eten, (door andere kinderen) doet eten! En voor ons geeft het een bijzondere band met de kinderen.

baby 2

baby 1

[PEUTERADVIES] [Ons gastgezin] [Waar wonen we?] [Opvoeden] [Recenties] [Spelletjes] [Kinder posters] [vragen?/ Faq] [Links] [Prijzen]

© Odillya en Johan 2007 -2021